Aanbevolen door: Lonely Planet
A.I. Travel Tours - Arequipa, Peru

AVONTUURLIJKE TOURS IN PERU: Ontdek Peru op een alternatieve manier. Stel je eigen tour samen kies uit de verschillende opties die A.I. Travel Tours aanbiedt, zoals mountainbiking, paardrijden, zandbuggietour, rafting, beklimmen van vulkanen,…

English Nederlands

Trip Advisor
A.I. Travel Tours - Arequipa, Peru A.I. Travel Tours - Arequipa, Peru

Welkom in Peru !
Er wordt gezegd dat het verbazingwekkende Peru een ongelooflijk grote aantrekkingkracht heeft omwille van de complete tevredenheid na een bezoek. Indien je enkel de imposante Andes wil bezoeken met haar massieve bergtoppen en diepe cañons, de mysterieuze overblijfselen van vroegere beschavingen of de adembenemende biodiversiteit van het Amazonegebied en haar Amazonerivier. Het is allemaal mogelijk met Andean Integration Travel Tours. Zij bieden je zowel een goed georganiseerde, culturele en avontuurlijke reis aan, als een plaats voor vrijwilligerswerk of de mogelijkheid om Spaanse lessen te nemen.

CULTURELE TOURS IN PERU: Ontdek Peru’s rijke cultuur doorheen een goed georganiseerde reis met professioneel gegidste tours en middenklasse of luxueuze hotels. De nationale tourleiders informeren je over de economie, geschiedenis, sociologie en realiteit van peru. Je zal versteld staan van de gevarieerde landschappen, fauna en flora, de woestijn en het andesgebied, de dichte bebossing in het Amazonegebied met haar mysterieuze moerassen en poelen. Bezoek het koloniale Lima aan de kust, vlieg over de Nazcalijnen, wandel door het pitoreske koloniale Arequipa, doe een trekking in de Cañon van de Colca, vaar op het Titikakameer of ontdek de stad Cuzco met nabij de Machu Picchu, waar je de Inca trail kan lopen.

Organisatie van de tours: Andean Integration heeft het voordeel geleid te worden door twee reisleiders uit verschillende culturen: uit zuid Amerika en uit Europa. De centrale ligging in peru en het twee cultuur beheer van Andean Integration verzekerd onze goede kennis over Peru en het begrip voor de noden van Europese en Amerikaanse reizigers. We gebruiken steeds het maximum aan individuele vrijheid in de tours die we aanbieden doorheen Peru. Je reis kan volledig of gedeeltelijk door ons georganiseerd worden. Je kan je eigen reis geheel onafhankelijk plannen met enkel georganiseerde vluchten, transporten en/of accomodatie. Je kan in je reis variatie brengen avontuurlijke en/of culturele excursies, speciale arrangementen zoals vrijwilligerswerk of Spaanse lessen in Lima, Arequipa of Cuzco. Een andere optie is het gebruik van tourleiders. Deze nationale gids is aanwezig gedurende de hele reis en is 24/24 uur beschikbaar.

languages: nederlands | english

WhatsApp: +51 959391436
Phones:  Claro/rpc +51 959391436 (good Spanish and English/intermediated Italian-Dutch)
Emergencia: +51 959391438 (good Spanish/intermediated English)
Skype: aitraveltours@hotmail.com
E-Mail:  info@aitraveltours.com
A.I. Travel - Tours